Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Impresszum

Velünk JÓ KEZEKBEN leszel.

Tudjuk, hogy tele a virtuális világ életmód tanácsadókkal, önjelölt edzőkkel, egészségről mindent is tudó megmondó gurukkal. Akkor miért is választanál minket?

Csapatunk jelenleg is aktív profi sportolókból, sokéves szakmai tapasztalattal és hivatalos szakirányú végzettséggel rendelkező edzőkből, mozgásterapeutákból áll.

Saját tapasztalatból tudjuk mit jelent a kemény munka, milyen nehéz egy nagyobb kihagyás után újra kezdeni az edzést, vagy éppen leadni azt az utolsó 5 vagy 25 kilót. Merthogy nincs egyszerűbb vagy lehetetlenebb feladat, csak cél van, a TE célod, amit velük végre elérhetsz.

 

 

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy az általad megadott személyes adataidat, kizárólag az általad itt megrendelt szolgáltatással kapcsolatban, és addig tároljuk, ameddig a szolgáltatást nem teljesítettük, a vonatkozó, hatályos közösségi és hazai jogszabályokkal összhangban és azoknak megfelelően! Tájékoztatunk arról, hogy az általad leadott megrendelésekkel velünk közölt személyes adataid megadásával egyszersmind az adatkezeléshez személyes hozzájárulásod is adod, az itt megjelölt terjedelem erejéig. Tájékoztatunk arról, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos bármilyen kérdésed a Kapcsolat menüpontban megtalálható e-mail elérhetőségünkön teheted fel, illetve annak útján rendelkezhetsz arról is, hogy ne kezeljük az esetlegesen a tudomásunkra jutott személyes adataidat a továbbiakban. Minden egyéb adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységünk során AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR), az 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései irányadóak.