Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyre szabott edzésterv

MOZDULJ MEG! Csak elkezdeni nehéz, a folytatás már jön magától.

Ugye milyen egyszerűen hangzik? mégis a legtöbben már a rajtvonalnál feladják, mert elvesznek az online elérhető otthoni edzéstervek  arctalan kavalkádjában, vagy az első edzőtermi próbálkozás után bedarálja őket a kezdőkre jellemző bizonytalanság.

Ki ne érezte volna magát kívül állónak először átlépve az edzőterem kapuját? vagy tapasztalta volna meg, hogy az Instán egyébként menőnek tűnő otthoni gyakorlatsor kivitelezhetetlen, vagy csak simán semmit se ér.

A Fitmaker segíthet kilépni a komfortzónádból úgy, hogy közben mégis jól érezd magad. Legyen a célod akár a fogyás, akár az izomnövelés, az általunk kínált személyre szabott otthoni vagy edzőtermi edzéstervekkel bármelyiket könnyen elérheted, és az irányítás végig a Te kezedben marad.

 

Hogy ez mit jelent?

Egy részletes, előzetes kérdőív alapján a lehető legjobban rád szabjuk az edzéstervedet. Zsírégetés/izomnövelés/ állóképességnövelés/alakformálás? Szakértő csapatunk 48 órán belül elkészíti a számodra legmegfelelőbb edzéstervet, amit könnyű kivitelezni és nem kínszenvedés betartani.

Otthon edzenél? vagy kipróbálnád magad az edzőteremben?      A döntés a Tiéd.

Velünk akár a személyi edzés élményét is megtapasztalhatod, a kínzó közelség nélkül.

 

OTTHONI EDZÉSTERVEINK:

I. Home Alone TRAINING Junior: ha ki szeretnéd próbálni milyen egy szakértő csapat által rád álmodott otthoni edzésterv, ez a kezdő csomag neked lett teremtve.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 7 napos otthoni edzésterv (4 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban)

 

II. Home Alone TRAINING Pro: ha már tudod mi a célod és szeretnéd megtalálni az odáig vezető legjobb utat, ne keress tovább.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 14 napos otthoni edzésterv (8 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban) és ha az edzésterv kézhez vétele után bármilyen kérdés merülne fel benned, bátran küldd el e-mailben, és mi azt 48 órán belül megválaszoljuk.

 

III. Home Alone TRAINING Gold: ha már tudod mi a célod és szeretnéd, ha veled tartanánk az odáig vezető úton, ez a te otthoni edzésterved.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 14 napos otthoni edzésterv (8 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban) + 4 alkalmas konzultáció.

Ha igazán szakértő kezek között szeretnéd érezni magad, GOLD szolgáltatásunk Neked szól: 14 napos személyre szabott edzésterved mellé 4 alkalmas konzultációt kínálunk. 

Kollégánkkal az általad választott fórumon (e-mail/FACEBOOK,) az edzésed 3. 7. és 10. napján közösen kiértékeljük az eddig elért eredményeidet, illetve együtt megoldást keresünk azokra a dolgokra, melyek nehézséget okoztak számodra az edzésterved betartása során. 

A 14 napos edzésterv végeztével, a 14. napon közösen vonunk mérleget a kitűzött cél és az elért eredmény tekintetében, amelyről e-mailben összegzést küldünk Neked, és egyúttal javaslatot is teszünk arra, miként érheted el a jövőben leggyorsabban az általad megvalósítani kívánt célt a megkezdett utat folytatva.

 

EDZŐTERMI EDZÉSTERVEINK:

I. Gym TRAINING Junior: ha megtapasztalnád milyen egy személyi edző által rádszabott és levezényelt edzőtermi edzés, junior edzéstervünk tökéletes lehet a számodra.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 7 napos edzőtermi edzésterv (4 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban)

II. Gym TRAINING Pro: ha már otthonosan mozogsz az edzőteremben, de jól jönne egy kis iránymutatás, mi tudjuk a megoldást.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 14 napos edzőtermi edzésterv (8 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban) és ha az edzésterv kézhez vétele után bármilyen kérdés merülne fel bennedbátran küldd el e-mailben, és mi azt 48 órán belül megválaszoljuk.

III. Gym TRAINING Gold: ha már tudod mi a célod és szeretnéd, ha veled tartanánk az odáig vezető úton, ez a te edzőtermi edzésterved.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 14 napos edzőtermi edzésterv (8 edzésnap: naponként izomcsoportokra lebontva, edzésenként 45-60 perces intervallumban) 4 alkalmas konzultáció.

Ha igazán szakértő kezek között szeretnéd érezni magad, GOLD szolgáltatásunk Neked szól: 14 napos személyre szabott edzésterved mellé 4 alkalmas konzultációt kínálunk. 

Kollégánkkal az általad választott fórumon (e-mail/FACEBOOK,) az edzésed 3. 7. és 10. napján közösen kiértékeljük az eddig elért eredményeidetilletve együtt megoldást keresünk azokra a dolgokra, melyek nehézséget okoztak számodra az edzésterved betartása során. 

A 14 napos edzésterv végeztével, a 14. napon közösen vonunk mérleget a kitűzött cél és az elért eredmény tekintetében, amelyről e-mailben összegzést küldünk Neked, és egyúttal javaslatot is teszünk arra, miként érheted el a jövőben leggyorsabban az általad megvalósítani kívánt célt a megkezdett utat folytatva.

MEGRENDELÉS