Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyre szabott étrend

Bármennyire fájdalmas, de igenis a diétán múlik minden. Izzadhatsz 0-24ben a futópadon, ha nem figyelsz arra mit eszel, csak az idődet vesztegeted. 

Ezt a rogyásig ismételt közhelyet biztos hallottad már ezerszer, ahogy mindent ígérő csoda étrendet is találhatsz millió szám a neten.

De előfordult már Veled, hogy az elsőre tökéletesnek tűnő diétát már a második napon feladtad? hogy bele se kezdtél a főzésbe, mert a tanácsadó által diktált recept, mintha kínaiul lett volna? hogy hiába kerested a hiperben a hozzávalókat, még az eladó se hallott róluk soha? vagy csak nem akartál munka után órákat tölteni a konyhában?

unnamed.png

Az általunk rád szabott étrenddel mindezt megelőzheted: hétköznapi alapanyagokból, bármelyikünk konyhájában fellelhető hozzávalókkal, könnyen elkészíthető ételekből álló étrendet kínálunk a lehető legjobban az igényeidre szabva. 

Hogy ez mit jelent? 

Egy részletes, előzetes kérdőív alapján a lehető legjobban rád szabjuk az étrendedet.

Vega/Vegán/Súlycsökkentő/Tömegnövelő/Szenzitív? vagy mindezek kombinációja? Szakértő csapatunk 48 órán belül elkészíti a számodra legmegfelelőbb étrendet, amit nem kínszenvedés és nem lehetetlenség betartani.

3 féle étrend közül választhatsz:

I. Junior DIET: ha ki szeretnéd próbálni milyen egy szakértő csapat által rád álmodott étrend, ez a kezdő csomag neked lett teremtve.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 7 napos étrend ( 3 főétkezés + 2 kis étkezés) tápanyag információval étkezésenként (kcal/szénhidrát/fehérje/zsír/rosttartalom)

II. Pro DIET: ha már tudod mi a célod és szeretnéd megtalálni az odáig vezető legjobb utat, ne keress tovább.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapján személyre szabott 14 napos étrend ( 3 főétkezés + 2 kis étkezés) tápanyag információval étkezésenként (kcal/szénhidrát/fehérje/zsír/rosttartalom) és ha az étrend kézhez vétele után bármilyen kérdés merülne fel benned, bátran küldd el e-mailben, és mi azt 48 órán belül megválaszoljuk.

III. DIET Gold: ha már tudod mi a célod és szeretnéd, ha veled tartanánk az odáig vezető úton, ez a te étrended.

Amit ajánlunk: részletes, előzetes kérdőív alapkán személyre szabott 14 napos étrend ( 3 főétkezés + 2 kis étkezés) tápanyag információval étkezéseként (kcal/szénhidrát/fehérje/zsír/rosttartalom) + 3 alkalmas konzultáció.

Ha igazán szakértő kezek között szeretnéd érezni magad, GOLD szolgáltatásunk Neked szól: 14 napos személyre szabott étrended mellé 3 alkalmas konzultációt kínálunk. 

Kollégánkkal az általad választott fórumon (e-mail/FACEBOOK,) az általad részünkre megküldött étkezési naplód alapján a diéta 4. és 8. napján közösen kiértékeljük az eddig elért eredményeidet, illetve együtt megoldást keresünk azokra a dolgokra, melyek nehézséget okoztak számodra az étrend betartása során. 

A 14 napos diéta végeztével, a 15. napon közösen vonunk mérleget a kitűzött cél és az elért eredmény tekintetében, amelyről e-mailben összegzést küldünk Neked, és egyúttal javaslatot is teszünk arra, miként érheted el a jövőben leggyorsabban az általad megvalósítani kívánt célt a megkezdett utat folytatva.

MEGRENDELÉS