Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Táplálékkiegészítő tanácsadás

Ha a számodra ideális táplálékkiegészítőt keresed, de nem tudod hol kezd el, vagy már bevásároltál a csodaszerekből, de azok mégsem hozták meg a kívánt hatást, esetleg érdeklődsz az egészséges életmód iránt és kiváncsi vagy rá hogyan tudnád még jobban felturbózni a szervezeted, táplálékkiegészítő tanácsadásunkat imádni fogod.

thumbnail_image0.jpgAmit kínálunk:

  • megrendelésed esetén egy előzetes kérdőív segítségével gondoskodunk róla, hogy a lehető legjobban rád szabjuk tanácsadásunkat, így garantálva azt, hogy minden információ, amihez hozzájutsz  hatékony része lehessen mindennapjaidnak az első perctől fogva
  • ha már ismerjük a céljaidat, te döntöd el milyen formában szeretnéd igénybe venni táplálékkiegészítő tanácsadásunkat:

I. MAIL Consulting: ha szereted átgondolni és előre összegyűjteni a kérdéseidet, ez a te formád

- írd össze valamennyi  táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos kérdésedet és küldd el nekünk e-mailben és mi 48 órán belül válaszolunk rájuk. 

Ez még nem minden, ha még ezt követően is maradt benned kérdőjel, vagy tanácsaink nyomán újabb kérdésed lenne, küldd el bátran e-mailben azt is, és 48 órán belül megválaszoljuk.

II. LIVE Consulting: ha mindent azonnal tudni szeretnél, és nem akarsz várni, itt a megoldás:

- egy előzetesen egyeztetett időpontban 45 percen keresztül bombázhatsz minket Facebook oldalunkon a kérdéseiddel és azokra LIVE chat formájában azonnal válaszolunk, az elhangzottakat pedig összefoglalva e-mailben elküldjük neked.

MEGRENDELÉS